O nama

Povijest

Trgocentar d.o.o. je osnovan kao trgovačko poduzeće 1963. godine. Danas je Trgocentar jedna od vodećih trgovačkih kuća u Krapinsko-zagorskoj županiji ogranizirana kao društvo s ograničenom odgovornošću sa svojim sjedištem u Zaboku. Poslovne jedinice, njih stotinjak rasprostiru se svojim najvećim dijelom u Krapinsko-zagorskoj županiji, a manjim dijelom u Zagrebačkoj i Varaždinskoj županiji.

Trgocentar danas zapošljava 735 djelatnika.

Djelatnosti

Osnovna djelatnost je trgovina prehrambenim i neprehrambenim proizvodima. Tako uz 90 klasičnih prodavaonica mješovite robe, kupnja se može obaviti i u Trgocentrovim prodavaonicama građevnog materijala, knjižarama, prodavaonicama tehničke robe te u agrocentrima i poljoapotekama. 

Uz klasičnu djelatnost trgovine robom, u Trgocentrovoj lepezi poslovanja nalazi se i stanica za tehnički pregled motornih vozila i poslovnica uvoza-izvoza. Trgocentrova poslovnica uvoza i izvoza već nekoliko godina značajno sudjeluje na hrvatskom tržištu i tržištu susjednih država sa asortimanom tkanina za radnu i službenu odjeću, radne i službene košulje te ostale tkanine za posebne namjene. Ostale djelatnosti tvrtke koje vrijedi spomenuti su ugostiteljstvo i prerada mesa.