UDRUŽENJE HRVATSKIH TRGOVAČKIH KUĆA

Zadovoljstvo kupnje

Prilikom kupnje EE opreme možete ostaviti vlastiti EE otpad po sistemu jedan za jedan (npr. prilikom kupnje novog uređaja, ostaviti stari), kao i ostaviti halogene, fluorescentne i ostale vrste štednih žarulja, bez obveze kupnje.

O nama

   Trgocentar d.o.o. je osnovan kao trgovačko poduzeće 1963. godine. Danas je Trgocentar jedna od vodećih trgovačkih kuća u Krapinsko-zagorskoj županiji ogranizirana kao društvo s ograničenom odgovornošću sa svojim sjedištem u Zaboku. Poslovne jedinice, njih stotinjak rasprostiru se svojim najvećim dijelom u Krapinsko-zagorskoj županiji, a manjim dijelom u Zagrebačkoj i Varaždinskoj županiji.

   Osnovna djelatnost je trgovina prehrambenim i neprehrambenim proizvodima. Tako uz 88 klasičnih prodavaonica mješovite robe, kupnja se može obaviti i u Trgocentrovim prodavaonicama građevnog materijala, knjižarama, prodavaonicama tehničke robe te u agrocentrima i poljoapotekama. Trgocentar zapošljava 735 djelatnika.

   Uz klasičnu djelatnost trgovine robom, u Trgocentrovoj lepezi poslovanja nalazi se i stanica za tehnički pregled motornih vozila i poslovnica uvoza-izvoza. Trgocentrova poslovnica uvoza i izvoza već nekoliko godina značajno sudjeluje na hrvatskom tržištu i tržištu susjednih država sa asortimanom tkanina za radnu i službenu odjeću, radne i službene košulje te ostale tkanine za posebne namjene. Ostale djelatnosti tvrtke koje vrijedi spomenuti su ugostiteljstvo i prerada mesa. 

 

Osnovni podaci: 

Tvrtka: Trgocentar društvo s ograničenom odgovornošću, trgovina na veliko i malo

Skraćeni naziv: Trgocentar d.o.o.

Sjedište i adresa: Zabok, 103.brigade 8

Osnovna djelatnost: Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama pretežno hranom, pićima i duhanskim proizvodima

Matični broj: 3016323

OIB: 84210581427

Temeljni kapital društva: 15.227.100,00 kn, uplaćen u cijelosti

Sud upisa: Trgovački sud u Zagrebu, broj: 080005823

Uprava: Darko Bratković, direktor

            Dragutin Bratković, prokurist

IBAN: HR5523600001101243775, Zagrebačka banka d.d., Poslovnica Zabok, Matije Gupca 59

telefon: 049 225 777

telefaks: 049 225 738

web: www.trgocentar.com

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.